Ook in Europa MMORPG* Lord of the Rings 2013-10-10T14:33:51

Proef met multimediale straatlantaarn van start gegaan

Origami nog niet ontvouwd

Ook in Europa MMORPG* Lord of the Rings

Ook in Europa MMORPG* Lord of the Rings

Codemasters gaat eind 2006 'The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar', van Turbine uitbrengen in Europa. Dit is de eerste en enige MMORPG* gebaseerd op de literaire werken van Tolkien. Op dit moment is Turbine nog hard met de ontwikkeling ervan bezig.

Codemasters gaat eind 2006 'The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar', van Turbine uitbrengen in Europa. Dit is de eerste en enige MMORPG* gebaseerd op de literaire werken van Tolkien. Op dit moment is Turbine nog hard met de ontwikkeling ervan bezig. * Massively Multiplayer Online Role-Playing Games

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar gaat over het legendarische Eriador, waar onder andere de Gouw, de Elven-enclave Rivendal en Breeg onder vallen. Wanneer Midden-Aarde onder steeds grotere dreiging van het donkere koninkrijk Angmar staat, kunnen alleen de machtigste daden en de dapperste harten de opmars van Sauron’s wezens stoppen. Spelers kunnen zelf een personage creeëren en samenwerken met andere avonturiers. De eerste screenshots die Turbine heeft vrijgegeven zien er in ieder geval veelbelovend uit.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord