Op de gezonde toer met Healthbook van Apple

© CIDimport

Op de gezonde toer met Healthbook van Apple

Geplaatst: 17 maart 2014 - 14:16

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:59

Redactie ID.nl

De eerste mockups van Healthbook, de gezondheids-app van Apple die waarschijnlijk met iOS 8 geïntroduceerd zal gaan worden, zijn online verschenen. De applicatie gaat onder andere slaap, hartslag en lichamelijke activiteit bijhouden, maar kan ook de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel meten.

Website 9to5Mac heeft de mockups van de app gemaakt. Te zien is onder andere dat de bloeddruk, hartslag en lichamelijke activiteit kunnen worden gevolgd, maar ook de voeding, ademhaling, de hoeveelheid zuurstof in de lucht en het gewicht. Ook voor diabetespatiënten is het een handige applicatie, omdat ze met de app hun bloedsuikerspiegel in de gaten kunnen houden. Het is nog onduidelijk hoe Apple de gegevens zal gaan verzamelen.

Noodcontacten

Ten slotte beschikt de app over een emergency card, waarin gebruikers bijvoorbeeld hun naam en bloedgroep kunnen opslaan, evenals informatie over medicijngebruik of noodcontacten. Het is aannemelijk dat informatie over dit ICE-contact ook vanaf het lockscreen beschikbaar zal zijn. 

Op de gezonde toer met Healthbook van Apple-16218296

© CIDimport

Op de gezonde toer met Healthbook van Apple-16218299

© CIDimport

Bron: Tweakers

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten