Op de hoogte van nieuwe torrents met Squawkr 2016-11-30T15:31:22

Online kopen: dit zijn je rechten

Top 10 online miskopen

Op de hoogte van nieuwe torrents met Squawkr

Op de hoogte van nieuwe torrents met Squawkr

Via de nieuwe dienst Squawkr bent je altijd op de hoogte van de nieuwste films, zodra die op torrentsites verschijnen. Een partij als Stichting BREIN is daar vast niet blij mee, maar de site linkt verder zelf niet naar torrents.

Na het aanmaken van een Squawkr-account kun je filmtitels invoeren en deze toevoegen aan een kijk-lijst. Zodra de films op torrentsites opduiken, krijg je ze daarvan een melding via mail, PushBullet of Pushover (zelf in te stellen). Dat ziet er dan zo uit:

De site focust zich daarbij op films in hoge kwaliteit, met de mogelijkheid te filteren op enkel 1080p of 720p-versies.

Legaal?

De films kunnen er overigens niet daadwerkelijk gedownload worden en er wordt ook niet naar torrentsites gelinkt. Sterker nog, de films worden via Squawkr legaal te koop aangeboden met links naar de desbetreffende Amazon-pagina's. We hebben zo'n vermoeden dat dit niet de voornaamste reden is waarvoor gebruikers zich gaan aanmelden, maar goed.

De vraag is hoe lang een dienst als Squawkr online blijft, maar de maker ervan verwacht geen juridische problemen - juist omdat hij verder niet linkt naar torrents of illegale downloadsites. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord