© CIDimport

Oprah's Book Club 2.0

Geplaatst: 5 juni 2012 - 03:53

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:38

Redactie ID.nl

Oprah Winfrey heeft haar bekende boekenclub in een web 2.0-jasje gegoten. De nieuwe boekenclub is nu online vertegenwoordigd en richt zich met name op e-books.

De bekende boekenclub die ze in 1996 startte, bleef tot het einde in 2011 een vast onderdeel van haar talkshow. Oprah heeft er nu voor gekozen de boekenclub voort te zetten in een interactieve online-vorm. Aanleiding hiervoor was het boek Wild van Cheryl Strayed over een voettocht door de VS. Oprah was zo onder de indruk van het boek dat ze besloot de boekenclub nieuw leven in te blazen zodat veel meer mensen het gaan lezen. Uitgeverijen zullen blij zijn met de terugkeer van Oprah's bookclub want aanraders van haar stonden steevast in de bestseller-lijsten.

Speciale Oprah-editie

Van de e-books die worden besproken, zo ook van Wild, komt ook een speciale Oprah-editie die met korting gekocht kan worden via verschillende e-book winkels. Het speciale daaraan is dat de e-book aantekeningen en markeringen van Oprah's favoriete passages bevat. Oprah's Book club is sinds gisteren hier te bezoeken.

Oprah's Book Club 2.0-16252056

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten