Orde in de chaos met de LG Stylus 2

© CIDimport

Orde in de chaos met de LG Stylus 2

Geplaatst: 17 februari 2016 - 07:24

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:35

Redactie ID.nl

Ben je zo iemand die altijd zijn sleutels, de afstandsbediening of de stylus van zijn phablet kwijt is? LG komt chaoten tegemoet met de LG Stylus 2, die een seintje geeft zodra je de stylus in het toestel vergeet op te bergen.

Stop je het toestel in je broekzak maar heb je de stylus niet teruggestopt? Dan krijg je daar een melding van op het scherm. Daardoor is de kans kleiner dat je 'm op de bank laat liggen, waar 'ie vervolgens tussen de naden verdwijnt. Bekend probleem?

De LG Stylus 2 is de opvolger van de LG Stylus G4 en qua specificaties verschillen ze weinig van elkaar. De schermgrootte en resolutie zijn gelijk, als ook de accucapaciteit. Wel is er meer werkgeheugen aan boord en zit er een betere camera op.

Accuraat

De voornaamste reden om een aanschaf te overwegen, is de stylus. Deze is voorzien van nanocoating en is daardoor extra accuraat. Zodra je de stylus uit de sleuf haalt, start automatisch een memo-app op.

De interne opslag van 16 GB is uit te breiden via micro-sd, er is ondersteuning voor 4G én het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow. Wanneer de LG Stylus 2 uitkomt en wat het mag kosten, horen we wellicht tijdens de MWC.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten