Orwl-pc is niet te kraken 2017-08-03T10:58:12

Honeywell ondersteunt Google Home in smart home-producten

Afbeeldingen aanpassen in Word 2016 (1)

Orwl-pc is niet te kraken

Orwl-pc is niet te kraken

Het lijkt op een vliegende schotel maar het is een pc. En niet zomaar eentje, de makers zetten alles op alles om deze Orwl-computer zo veilig mogelijk te maken.

Zo is het apparaat alleen in te schakelen met de bijbehorende sleutelhanger, die via NFC communiceert met de Orwl. Zijn de pc en sleutelhanger meer dan tien meter van elkaar gescheiden, dan wordt de computer meteen hermetisch afgesloten.

Zelfs de usb-poorten werken dan niet meer, zodat hackers niet via die weg malafide programma's kunnen draaien.

Sensoren

Sensoren in de behuizing merken daarnaast op wanneer iemand de pc fysiek probeert open te breken, om de harde schijf te stelen bijvoorbeeld. In dat geval wordt de toegangssleutel tot de schijf volledig gewist en gaat de data daarop voor altijd verloren.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord