Oude iPhones worden sneller met nieuw iOS 8

© CIDimport

Oude iPhones worden sneller met nieuw iOS 8

Geplaatst: 18 november 2014 - 07:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:06

Redactie ID.nl

Er is een nieuwe update uitgebracht voor het iPhone-besturingssysteem iOS. Versie 8.1.1 is vooral handig voor mensen met oudere iPhones of iPads, want die lopen door het nieuwe besturingssysteem een stuk sneller.

Vooral op de iPad 2 en de iPhone 4S zou iOS 8.1.1 een flinke verbetering betekenen. Dat zijn de oudste apparaten die nog op iOS 8 kunnen draaien. Alle apparaten die ouder zijn dan dat moeten het nog doen met het oudere iOS 7.

Bugs

iOS 8.1.1 verhelpt ook enkele kleine bugs in het besturingssysteem, al geeft Apple geen gedetailleerde beschrijving daarvan. Het gaat om kleine dingetjes die het OS net iets soepeler laten lopen.

Instabiele wifi

Naast iOS heeft het Mac-besturingssysteem OS X Yosemite een update gekregen, waarmee onder andere de instabiele wifi-verbinding moet worden gerepareerd. Gebruikers hadden daar veel last van en er kwamen op forums veel klachten over binnen. Versie 10.10.1 verbetert ook de ondersteuning van Microsoft Exchange.

De updates voor Yosemite is in de Mac Store te downloaden. Voor iOS kan dat via de 'Instellingen', maar ook via iTunes waardoor er minder ruimte op het apparaat nodig is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten