OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet

© CIDimport

OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet

Geplaatst: 10 maart 2006 - 09:03

Aangepast: 19 september 2022 - 12:41

Redactie ID.nl

Weten wanneer de trein vertrekt of aankomt, welke bus aansluit? En hoe je moet overstappen of lopen? Deze gegevens zijn nu net zo makkelijk op te vragen en onderweg te raadplegen met elke moderne standaard mobiele telefoon als met internet. Speciaal voor de nieuwe generatie mobiele telefoons met internetfunctie is de site www.9292mobiel.nl van start gegaan.

OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet

Weten wanneer de trein vertrekt of aankomt, welke bus aansluit? En hoe je moet overstappen of lopen? Deze gegevens zijn nu net zo makkelijk op te vragen en onderweg te raadplegen met elke moderne standaard mobiele telefoon als met internet. Speciaal voor de nieuwe generatie mobiele telefoons met internetfunctie is de site www.9292mobiel.nl van start gegaan. Via de mobiele telefoon heeft de reiziger zo in één oogopslag gedetailleerde in- en uitzoombare plattegronden bij die hand van vertrek- en uitstapomgeving, inclusief het OV-tarief voor de reis. De reis is te plannen van en naar treinstation, postcode, of adres met bus, trein, tram, metro en ferry.

De mobiele dienst van 9292 is voor iedereen gratis te gebruiken zonder abonnement. Wel betaalt de gebruiker aan de telecomprovider de normale datakosten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten