OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet 2013-10-10T14:33:48

Mogen we u even iets vragen?

Dutch Bloggie Geenstijl te koop op Speurders.nl

OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet

OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet

Weten wanneer de trein vertrekt of aankomt, welke bus aansluit? En hoe je moet overstappen of lopen? Deze gegevens zijn nu net zo makkelijk op te vragen en onderweg te raadplegen met elke moderne standaard mobiele telefoon als met internet. Speciaal voor de nieuwe generatie mobiele telefoons met internetfunctie is de site www.9292mobiel.nl van start gegaan.

Weten wanneer de trein vertrekt of aankomt, welke bus aansluit? En hoe je moet overstappen of lopen? Deze gegevens zijn nu net zo makkelijk op te vragen en onderweg te raadplegen met elke moderne standaard mobiele telefoon als met internet. Speciaal voor de nieuwe generatie mobiele telefoons met internetfunctie is de site www.9292mobiel.nl van start gegaan. Via de mobiele telefoon heeft de reiziger zo in één oogopslag gedetailleerde in- en uitzoombare plattegronden bij die hand van vertrek- en uitstapomgeving, inclusief het OV-tarief voor de reis. De reis is te plannen van en naar treinstation, postcode, of adres met bus, trein, tram, metro en ferry.

De mobiele dienst van 9292 is voor iedereen gratis te gebruiken zonder abonnement. Wel betaalt de gebruiker aan de telecomprovider de normale datakosten.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord