Paasklokken als gratis ringtone

© CIDimport

Paasklokken als gratis ringtone

Geplaatst: 12 april 2006 - 07:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:12

Redactie ID.nl

De rooms-katholieke diocese van Linz in Oostenrijk zet multimedia in om de komende Paasdagen nog meer glans te geven: zij biedt namelijk een drietal - gratis - ringtones aan van beierende Paasklokken.Een woordvoerder zegt dat de kerk hoopt dat  "het klingelen van de klokken op vele mobieltjes de Paasvreugde verder zal verspreiden en vergroten." Er kan gekozen worden uit de <

Paasklokken als gratis ringtone

De rooms-katholieke diocese van Linz in Oostenrijk zet multimedia in om de komende Paasdagen nog meer glans te geven: zij biedt namelijk een drietal - gratis - ringtones aan van beierende Paasklokken.

Een woordvoerder zegt dat de kerk hoopt dat  "het klingelen van de klokken op vele mobieltjes de Paasvreugde verder zal verspreiden en vergroten." Er kan gekozen worden uit de Immaculata Glocke des Linzer Mariendoms, Teilgeläut Waldhausen en Chorglocken St. Florian. De ringtones zelf zijn gratis, alleen de gesprekskosten moeten worden betaald. Overigens zijn de ringtones niet alleen voorbehouden aan Oostenrijkers; in het uitklapmenuutje is +31 Holland/Niederlande ook opgenomen. Of uw toestel geschikt is, kunt u hier controleren. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten