Paasknutselen hype op internet

© CIDimport

Paasknutselen hype op internet

Geplaatst: 14 april 2006 - 09:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:12

Redactie ID.nl

In de aanloop naar Pasen hebben veel Nederlanders al aardig wat uurtjes op internet doorgebracht met het zoeken naar thematische knutselmogelijkheden en kleurplaten, concludeert zoekmachine ilse.nl Uit zoekresultaten van internet-zoekmachine ilse.nl blijkt dat Nederlanders zo vlak voor Pasen naarstig op zoek zijn naar inspiratie om hun huis aan te kled

Paasknutselen hype op internet

In de aanloop naar Pasen hebben veel Nederlanders al aardig wat uurtjes op internet doorgebracht met het zoeken naar thematische knutselmogelijkheden en kleurplaten, concludeert zoekmachine ilse.nl Uit zoekresultaten van internet-zoekmachine ilse.nl blijkt dat Nederlanders zo vlak voor Pasen naarstig op zoek zijn naar inspiratie om hun huis aan te kleden met zelfgemaakte, paas-gerelateerde versieringen. Daarbij zijn vooral het eierschilderen en de paaskleurplaten favoriet. Ook de paastak is nog lang niet uit de gratie: naar de kronkelboom wordt nog door menig internetgebruiker gezocht.

Verder blijkt dat de Nederlander liever aanschuift voor een paasontbijt of een paaslunch dan voor een uitgebreid paasdiner. Ook voor die maaltijden wordt inspiratie op het net gezocht. De meest ingevoerde zoektermen zijn daarvoor paasbrood en paasrecepten.

De

top tien

van meest gezochte termen rond Pasen:
01. Paashaas
02. Paasbrunch
03. Kleurplaten Pasen
04. Knutselen Pasen
05. Paaseieren
06. Paasrecepten
07. Palmpasenstok
08. Paasdecoratie
09. Paasontbijt
10. Paastak

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten