Panoramafunctie ontdekt in iOS 5 2013-11-04T16:20:44

HTC Edge eerste smartphone met Quad-core

Porno welkom op Google TV

Panoramafunctie ontdekt in iOS 5

Panoramafunctie ontdekt in iOS 5

De panoramafunctie in iOS 5 nog niet tegengekomen? Dat kan kloppen want die zit namelijk verstopt. Een hacker heeft plaatjes online gezet van de verstopte functie.

Ontwikkelaar Conrad Kramer liet via Twitter weten een panoramafunctie ontdekt te hebben in iOS 5. Met deze optie is het mogelijk om panoramafoto’s te maken, door meerdere foto’s achter elkaar te maken terwijl je de camera van links naar rechts beweegt. De optie zit verstopt en is dus ook niet aangekondigd door Apple. Waarschijnlijk vinden ze de tijd nog niet rijp om met deze functie naar buiten te komen omdat het nog verder getest moet worden. De functie is te vinden door ‘EnableFirebreak’ op YES te zetten in het com.apple.mobileslideshow.plist-bestand zo valt in de tweet van Conrad Kramer te lezen. De hacker Chpwn laat op zijn beurt een aantal screenshots zien op Twitter van de panoramafunctie in actie.

iOS5 panoramafunctie

[Via: Cnet]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord