Passagiers KLM maken eigen bagagelabel

© CIDimport

Passagiers KLM maken eigen bagagelabel

Geplaatst: 24 mei 2006 - 03:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:07

Redactie ID.nl

KLM passagiers kunnen sinds gisteren hun eigen bagagelabel ontwerpen via klm.nl. Doel van de actie is om het aantal online boekingen te vergroten. De labels zijn dan ook alleen te bestellen ná afsluiting van een online boeking. Voor de tijdelijke actie liggen volgens woordvoerder Youssef Eddini van de KLM enkele tienduizenden labels klaar.

Passagiers KLM maken eigen bagagelabel

KLM passagiers kunnen sinds gisteren hun eigen bagagelabel ontwerpen via klm.nl. Doel van de actie is om het aantal online boekingen te vergroten. De labels zijn dan ook alleen te bestellen ná afsluiting van een online boeking. Voor de tijdelijke actie liggen volgens woordvoerder Youssef Eddini van de KLM enkele tienduizenden labels klaar. “De actie duurt zolang de voorraad strekt.” Als de actie succesvol is, dan zal er volgens hem mogelijk een vervolg zijn. De actie loopt alleen in Nederland.

Bagagelabels kunnen worden voorzien van een eigen foto of van een op de actiesite aangeboden beeld. Wie een eigen foto upload heeft de mogelijkheid deze te editen. De KLM stuurt twee gedrukte bagagelabels naar het huisadres van een passagier.

Bron: Emerce

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten