Patch voor Call of Duty: Black Ops voor PS3 helpt niet 2013-11-04T16:41:35

Microsoft probeert het mogelijk weer met tablets

Mark Zuckerberg TIME magazine's Man of the Year 2010

Patch voor Call of Duty: Black Ops voor PS3 helpt niet

Patch voor Call of Duty: Black Ops voor PS3 helpt niet

Tryarch heeft een patch (1.04) uitgebracht om problemen die de PlayStation3-versie van het spel plagen te verhelpen.

Tryarch heeft een patch (1.04) uitgebracht om problemen die de PlayStation3-versie van het spel plagen te verhelpen. Gamers klagen echter nog steeds over de problemen die ze hadden en in sommige gevallen lijkt het zelfs een averechts te hebben door de problemen te verergeren.

In een eerder bericht schreven we al over de petitie die gamers op touw aan het zetten waren om hun geld terug te krijgen van de PS3-versie van het immens populaire spel Call Of Duty: Black Ops.

De ontwikkelaar heeft door het uitbrengen van een patch geprobeerd het tij te keren, maar zoals het er naar uit ziet zonder het gewenste resultaat. Gamers worden vooral geplaagd door het feit dat ze moeten herstarten na vastlopers en problemen met de internetverbinding.

Een andere verandering die niet wordt genoemd voor alle platformen, is dat spelers niet meer op ‘mute' gezet kunnen worden in de lobby. Mocht je zelf geen problemen ondervinden dan ben je nu dus gedwongen om het eventuele geklaag van medespelers online aan te moeten horen.

[Via Examiner]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord