Pathé Thuis: films kijken op tv, pc en laptop

© CIDimport

Pathé Thuis: films kijken op tv, pc en laptop

Geplaatst: 6 december 2011 - 12:45

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:50

Redactie ID.nl

Pathé presenteert vandaag de Video on Demand-dienst Pathé Thuis. Hiermee kun je thuis films kijken die ongeveer  vier maanden na de bioscoop-release beschikbaar komen via de dienst. Een groot deel van de films is ook in HD te bekijken. De huurprijs bedraagt vijf tot zes euro per film.

Zoals eerder dit jaar werd aangekondigd, is de video on demand dienst nu beschikbaar. Momenteel zijn er al 85 films beschikbaar en daar komen wekelijks zo’n 35 titels bij. Pathé wil van zijn dienst de grootste filmdatabase maken en daarmee binnen twee tot drie jaar maar liefst drie miljoen downloads te genereren.

Je kunt kiezen uit alle mogelijke genres, zoals actie, drama, romantiek, arthouse en kinderfilms. Variërend van de laatste blockbusters uit de bioscoop, tot filmklassiekers en films die niet eerder op het witte doek te zien waren. Voor een gehuurde film geldt dat je het gedurende 48 uur kunt bekijken. Pathé Thuis is beschikbaar via www.pathe-thuis.nl. Ook kun je van de dienst gebruik maken via een aparte app voor Samsung Smart TV's. Die is te downloaden in de Samsung Smart TV App Store. De app geeft ook op basis van je kijkgedrag advies over films die je ook zullen aanspreken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten