PC Dumpdag viert honderdste verjaardag

© CIDimport

PC Dumpdag viert honderdste verjaardag

Geplaatst: 27 april 2007 - 09:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:19

Redactie ID.nl

Dit weekend wordt voor de honderdste keer de PC Dumpdag georganiseerd. En hoewel de planning - vlak voor de traditionele Vrijmarkt - misschien niet al te gunstig is, blijft het natuurlijk een leuk uitje.

PC Dumpdag viert honderdste verjaardag

Dit weekend wordt voor de honderdste keer de PC Dumpdag georganiseerd. En hoewel de planning - vlak voor de traditionele Vrijmarkt - misschien niet al te gunstig is, blijft het natuurlijk een leuk uitje. En u kunt kiezen: vanwege het jubileum is de Dumpdag er dit keer zowel zaterdag als zondag!

Voor wie op zoek is naar goedkope inktpatronen, 'n extra harde schijf of toch maar wil eens kijken of Windows Vista echt zo mooi draait, is de 100e PC Dump een ideale plek. Behalve allerlei verkoopkramen vindt u er onder meer een eiland waar computerclubs en gebruikersgroepen voorlichting geven, een stand van het Computermuseum, speciale Vista-stand, demonstraties elektronisch betalen en attracties voor de kinderen. Bovendien krijgt elke 50e bezoeker een RSI-handschoen (hoewel we ons daar niet meteen iets bij kunnen voorstellen, red.). Toegangsprijs is 5 euro, maar wie slim is downloadt op de site van PC Dumpdag een speciale kortingsbon. Scheelt mooit weer 2 euro!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten