Pebble Time nu al goed voor 15 miljoen dollar

© CIDimport

Pebble Time nu al goed voor 15 miljoen dollar

Geplaatst: 4 maart 2015 - 13:55

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:10

Redactie ID.nl

De smartwatch Pebble Time is nog niet echt verkrijgbaar, maar nu al erg populair. Zo populair zelfs, dat het een nieuw record op Kickstarter heeft gezet. Nog niet eerder werd er zoveel geld in een campagne gestoken als nu: meer dan 15 miljoen dollar.

Pebble heeft dat bedrag in ongeveer een week tijd bij elkaar geharkt. Investeer je op Kickstarter minimaal 160 euro of meer, dan krijg je de nieuwe smartwatch zo vroeg mogelijk. Naar verwachting worden ze in mei verscheept. Na de campagne kost het horloge circa 30 euro meer. Als je 'm goedkoop maar toch ook snel wil, kun je er dus het beste nu bij zijn.

Meer dan 62 duizend geïnteresseerde kopers hebben zodoende al een duit in het zakje gedaan. Op het moment van schrijven kunnen er nog 23 dagen lang aanbetalingen worden gedaan. Het recordbedrag heeft dus nog een behoorlijke poos om flink op te lopen.

Staal

Voor de stalen variant van Pebble Time betaal je minstens 225 euro. Deze heeft dezelfde functies als de 'gewone' Pebble Time, maar ziet er luxer uit. De goedkopere variant is van plastic.

Omdat de schermen van Pebble-horloges uit e-ink bestaan, gaat de accu dagen langer mee dan die van andere smartwatches. Daarnaast is Pebble met zijn eigen besturingssysteem te koppelen aan verschillende smartphones, waaronder Android- en iOS-apparaten. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten