Pebble Time nu in mooiere stalen variant te koop

© CIDimport

Pebble Time nu in mooiere stalen variant te koop

Geplaatst: 3 maart 2015 - 13:02

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:11

Redactie ID.nl

De Pebble is ondanks zijn retro uiterlijk nog steeds één van de populairste smartwatches. Als je de nieuwe Pebble Time echter te lelijk vindt om te kopen, dan kun je nu ook de meer stijlvolle Pebble Steel kiezen. Het bedrijf biedt voor zo'n 50 euro extra namelijk een wat mooiere variant van de smartwatch, met een stalen behuizing.

De nieuwe Pebble Steel is aan de binnenkant vrijwel identiek aan de Pebble Time, het nieuwe slimme horloge dat Pebble deze week op Kickstarter aankondigde.

Kleurenscherm

De Steel heeft net als de Time een kleurenscherm, en draait op hetzelfde nieuwe besturingssysteem 'Timeline'. Ook zit er nog steeds een microfoon in zodat je ermee kunt blijven bellen.

Metalen behuizing

Het grote verschil zit 'em erin dat de Steel een heel stuk mooier is. Het goedkope plastic van de Time wordt daarbij vervangen door een roestvrijstalen behuizing in het zwart, zilver of goud (allemaal dezelfde prijs), en het bandje wordt van leer met een roestvrijstalen gesp.

Grotere accu

Het horloge blijft dezelfde grootte, al wordt het apparaat wel een millimeter dikker. Die extra ruimte wordt benut door er een grotere accu in te stoppen. Die gaat volgens Pebble wel 10 dagen mee, in plaats van 7.

Het nieuwe horloge is wederom te bestellen op Kickstarter, maar je hoeft niet bang te zijn als je vorige week al de klassieke Pebble Time hebt besteld. Je kunt volgens Pebble namelijk makkelijk upgraden zonder dat je langer moet wahten op het apparaat.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten