Pebble Time Round nu ook in Nederland te koop

© CIDimport

Pebble Time Round nu ook in Nederland te koop

Geplaatst: 2 maart 2016 - 08:14

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:28

Redactie ID.nl

Pebble's Time Round-smartwatch is vanaf vandaag ook in Nederland te koop. Verschillende bekende webshops hebben het slimme horloge op voorraad. De Pebble Time Round is sinds september vorig jaar al in Amerika te koop.

De Time Round is de eerste ronde smartwatch van Pebble. Zijn voorgangers (de Pebble, Pebble Steel, Pebble Time en Time Steel) zijn allemaal vierkant en hebben overigens ook allen een prijsverlaging gekregen.

Pebble's nieuwste is te koop voor 229,95 euro en valt niet alleen op door zijn ronde vorm, maar ook door zijn gewicht. De smartwatch is slechts 7,5 mm dik en weegt maar 28 gram.

Accuduur

Smartwatches van Pebble staan bekend om hun uitzonderlijk goede accuduur. Op één oplaadbeurt gaat een Pebble-horloge gemakkelijk een week of zelfs langer mee. De Time Round doet op dat gebied een stapje terug. Deze houdt het hooguit twee dagen vol.

Daarna moet het horloge dus weer aan de lader, maar volgens de makers is dat niet meer zo'n groot probleem. Binnen een kwartiertje is de Time Round weer vol genoeg om 24 uur opnieuw gedragen te kunnen worden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten