Philips komt met Skypen en MSN-en met de huistelefoon 2013-10-10T14:33:50

MSN Music verhoogt tarieven muziekdownloads

Gratis Franse les per e-mail

Philips komt met Skypen en MSN-en met de huistelefoon

Philips komt met Skypen en MSN-en met de huistelefoon

Nederland is een van de eerste landen in Europa waar draadloze huistelefoons van Philips met de software van Skype en MSN Messenger verschijnen. Het Nederlandse bedrijf maakte dat vrijdag bekend op het Ambilight Event in Brugge.Philips introduceert de nieuwe telefoons in mei, ten minste als de software geen vertraging oploopt.

Nederland is een van de eerste landen in Europa waar draadloze huistelefoons van Philips met de software van Skype en MSN Messenger verschijnen. Het Nederlandse bedrijf maakte dat vrijdag bekend op het Ambilight Event in Brugge.

Philips introduceert de nieuwe telefoons in mei, ten minste als de software geen vertraging oploopt. Het wachten is volgens een woordvoerder van het concern op de nieuwe versie van MSN Messenger (8.0), want alleen die communiceert met telefoons zoals Bill Gates van Microsoft die eerder dit jaar op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas demonstreerde.

De VOIP433 is een van de eerste draadloze huistelefoons waarop MSN Messenger standaard geïnstalleerd zal zijn. De telefoon, die fungeert als een DECT apparaat, kan zowel op een analoge lijn als op de pc worden aangesloten. Via de dienst Windows Live Messenger  van Microsoft kan een Voip-telefoongesprek met een pc gebruiker worden gevoerd, vooropgesteld dat hij over de laatste versie van de MSN software beschikt. De gesprekspartners kunnen uit een relatielijst geselecteerd worden.

De Skype telefoon VoIP321 werkt via een basisstation dat op de pc wordt aangesloten. Het toestel lijkt op de MSN telefoon, zij het dat de communicatie via Skype verloopt. Philips zegt dat het bewust voor de twee marktleiders heeft gekozen: MSN heeft 200 miljoen actieve gebruikers, Skype 75 miljoen.

Philips kan de markt echter niet exclusief claimen. Op de CeBIT in Hannover, Europa’s grootste ICT beurs, worden later deze week verschillende concurrenten van de Skype telefoon van Philips gedemonstreerd

Bron: Emerce


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord