Philips sleept designaward binnen met WOOX audio

© CIDimport

Philips sleept designaward binnen met WOOX audio

Geplaatst: 7 maart 2014 - 15:05

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:04

Redactie ID.nl

Dat hebben ze bij Philips toch goed gedaan. Ze kregen de iF Design Award voor de acht audio en ‘connected entertainment’ producten van WOOX Innovations.

De winnende productenlijn kwam tot stand in samenwerking met DJ Armin van Buuren, die de fabrikant bijstond bij het ontwerpen van een draagbaar geluidssysteem met DJ-mengpaneel. De andere producten zijn een hoofdtelefoon, draagbare draadloze luidsprekers, een Home Cinema Sound-systeem en draadloze HD-thuismonitoren.

Ook draadloos

Het is niet zo gek dat de producten een prijs voor design hebben gekregen: ze zien er allemaal heel mooi uit. Ook handig is dat de kleine spatwaterbestendige draadloze draagbare luidspreker spatwaterdicht is. Je kunt met alle luidsprekers ook draadloos muziek streamen, via bluetooth.  

Combi functionaliteit en vormgeving

Ons diverse en internationale team van meer dan 50 creatieve professionals probeert vanaf het ontwerp tot de productie functionaliteit en vormgeving te combineren. Het resultaat is een reeks producten waarbij vormgeving en functionaliteit perfect in balans zijn, aldus Raymond Wong, Chief Design Officer bij WOOX Innovations.

Philips sleept designaward binnen met WOOX audio-16252091

© CIDimport

Philips sleept designaward binnen met WOOX audio-16252093

© CIDimport

Philips sleept designaward binnen met WOOX audio-16252097

© CIDimport

Philips sleept designaward binnen met WOOX audio-16252101

© CIDimport

Philips sleept designaward binnen met WOOX audio-16252104

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten