Photoshop beschikbaar voor de iPhone

© CIDimport

Photoshop beschikbaar voor de iPhone

Geplaatst: 3 december 2009 - 07:12

Aangepast: 17 november 2022 - 08:39

Redactie ID.nl

Een dikke drie weken na de introductie in de Verenigde Staten en Canada is de Photoshop-App nu ook eindelijk beschikbaar in Nederland. Het - gratis - Adobe Photoshop.com Mobile is in de Verenigde Staten en Canada inmiddels al ruim drie miljoen keer gedownload.

Een dikke drie weken na de introductie in de Verenigde Staten en Canada is de Photoshop-App nu ook eindelijk beschikbaar in Nederland.

Het - gratis - Adobe Photoshop.com Mobile is in de Verenigde Staten en Canada inmiddels al ruim drie miljoen keer gedownload. Met de App kunnen gebruikers hun foto's snel en eenvoudig bewerken, uploaden, bekijken en delen via hun iPhone. Ook belangrijke bewerkingstools zoals croppen, roteren en 'one-touch'-effecten en -filters zijn beschikbaar. Daarnaast biedt de applicatie gebruikers toegang tot hun online fotocollectie op Photoshop.com en de mogelijkheid om de foto's direct te delen binnen de applicatie. Houd er wel rekening mee dat de applicatie op dit moment alleen nog in het Engels beschikbaar is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten