Piratenpartij wil politiek asiel voor Assange 2013-11-04T16:41:13

Update voor iPad maakt digitale camera onbruikbaar

We hebben een winnaar!

Piratenpartij wil politiek asiel voor Assange

Piratenpartij wil politiek asiel voor Assange

De Nederlandse Piratenpartij roept de Nederlandse regering op om Julian Assange en zijn medewerkers politiek asiel aan te bieden.

De Nederlandse Piratenpartij roept de Nederlandse regering op om Julian Assange en zijn medewerkers politiek asiel aan te bieden. De regering zou een veilige haven moeten bieden voor WikiLeaks, om vanuit Nederland haar journalistieke activiteiten voort te zetten, zo schrijven ze in het persbericht.

WikiLeaks heeft na het publiceren van duizenden geheime documenten al de nodige problemen ondervonden met hun website. Na DDOS-aanvallen kreeg het ook te horen dat hun website niet meer welkom was op de servers van Amazon, ook DNS-hoster trok de stekker eruit en in Zwitserland ging we website ook uit de lucht. Pay Pal heeft zelfs ook de rekening van WikiLeaks geblokkeerd, waardoor de site geen giften meer op deze manier kan ontvangen. Inmiddels zijn er al honderden officiƫle en onofficiƫle mirrors opgezet. De Nederlandse Piratenpartij heeft drie mirrors draaien die via deze website bereikbaar zijn: http://wikileaks.piratenpartij.nl/


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord