Popcorn Time-alternatief Nacho Time streamt films in je browser 2015-03-04T13:21:32

VR-bril van Sony komt in 2016 uit

Een nieuwsbrief maken met Mailchimp (3): Previews en testen

Popcorn Time-alternatief Nacho Time streamt films in je browser

Dat werkt dus ook op iOS

Popcorn Time-alternatief Nacho Time streamt films in je browser

Als Popcorn Time niet goed genoeg werkt, dan is er nu een alternatief: NachoTime. Daarmee kun je torrents streamen in je browser. Met een vette knipoog naar de populaire maar illegale streaming-dienst Popcorn Time lijkt Nacho Time een wel heel goed alternatief.

Het grote verschil tussen Popcorn Time en Nacho Time is dat je met die laatste een film direct in de browser kunt kijken. Iedere browser die HTML 5 ondersteunt (dat is tegenwoordig iedere browser die je kunt bedenken), kan films afspelen via Nacho Time. Ook mobiele browsers kunnen dat, zodat je geen speciale app nodig hebt als je het Popcorn Time-alternatief op iOS wilt gebruiken.

Zelfde databases

Wie achter Nacho Time zit (of zitten), is niet bekend. De site lijkt goed gekeken te hebben naar het immens populaire Popcorn Time. Zelfs de databases van beide sites lijken erg veel op elkaar. Sommige afleveringen van series (zoals in onze test "It's Always Sunny In Philadelphia") staan namelijk op allebei de sites wel of juist niet. De overeenkomst daarin lijkt te groot om toeval te zijn.

Online/offline

Nacho Time lijkt een beetje op Joker.org, een mysterieuze website die een blauwe maandag online was maar al snel weer offline werd gehaald. Via Joker.org was het ook mogelijk om films direct in de browser te kijken. Ook Nacho Time blijkt al een paar weken geleden even de kop op te hebben gestoken, maar was al snel weer offline.

Het is ook met deze website maar de vraag hoe lang die online blijft. Dergelijke initiatieven zijn vaak geen lang leven beschoren. Ook Popcorn Time ligt nog steeds onder vuur door auteursrechtenorganisaties als Brein, die onlangs nog een aantal Nederlandse Popcorn Time-websites offline haalde.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord