© CIDimport

Popcorn Time kondigt comeback aan

Geplaatst: 26 februari 2016 - 07:43

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:30

Redactie ID.nl

De originele initiatiefnemers achter Popcorn Time hebben officieel de comeback van de illegale streamingdienst aangekondigd. Daar hoort een nieuwe site bij, waar de software weer als vanouds te downloaden is.

Popcorn Time is nu te vinden op het .sh-domein, waar versie 3.9 wordt aangeboden voor Windows, Mac, Linux en Android. Hoewel het nog altijd een betaversie van het programma betreft, zeggen de makers verder geen grote updades meer te verwachten.

Ook wil men geen geld meer verdienen aan Popcorn Time, mogelijk om langer onde de radar te blijven. Eerder werden nog donaties geaccepteerd, maar nu niet meer. Maar of ze daar de MPAA dit keer mee te vriend houden...

Onveilige versies

Popcorn Time is open source, en daardoor is de streamingdienst nooit helemaal weggeweest. Maar niet elke versie die werd aangeboden, had de beste bedoelingen. Sommige varianten installeerden malware mee.

Dankzij Popcorn Time bieden veel torrentsites nu de mogelijkheid om torrents direct binnen de browser te streamen. Maar onderzoekers hebben gewaarschuwd dat de plugin die je daarvoor nodig hebt, mogelijk niet veilig is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten