Popcorn Time kondigt comeback aan 2016-02-29T11:44:08

Windows 10 krijgt advertenties - zo schakel je ze uit

De HTC One M10 is in aantocht

Popcorn Time kondigt comeback aan

Popcorn Time kondigt comeback aan

De originele initiatiefnemers achter Popcorn Time hebben officieel de comeback van de illegale streamingdienst aangekondigd. Daar hoort een nieuwe site bij, waar de software weer als vanouds te downloaden is.

Popcorn Time is nu te vinden op het .sh-domein, waar versie 3.9 wordt aangeboden voor Windows, Mac, Linux en Android. Hoewel het nog altijd een betaversie van het programma betreft, zeggen de makers verder geen grote updades meer te verwachten.

Ook wil men geen geld meer verdienen aan Popcorn Time, mogelijk om langer onde de radar te blijven. Eerder werden nog donaties geaccepteerd, maar nu niet meer. Maar of ze daar de MPAA dit keer mee te vriend houden...

Onveilige versies

Popcorn Time is open source, en daardoor is de streamingdienst nooit helemaal weggeweest. Maar niet elke versie die werd aangeboden, had de beste bedoelingen. Sommige varianten installeerden malware mee.

Dankzij Popcorn Time bieden veel torrentsites nu de mogelijkheid om torrents direct binnen de browser te streamen. Maar onderzoekers hebben gewaarschuwd dat de plugin die je daarvoor nodig hebt, mogelijk niet veilig is.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord