Popcorn Time laat je films ook offline bekijken

© CIDimport

Popcorn Time laat je films ook offline bekijken

Geplaatst: 18 november 2014 - 17:30

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:06

Redactie ID.nl

Popcorn Time voor Android is vernieuwd, zodat het ook mogelijk wordt om offline films te kijken op de illegale streamingdienst. Die films zijn van tevoren te downloaden in de app, zodat je ze kunt kijken tijdens een treinreis.

Dat laten we makers van Popcorn Time weten aan Computer Idee. Versie 2.4 is voorlopig alleen als beta verkrijgbaar vanaf de website, maar kan op iedere Android-telefoon draaien. Daarvoor moet je in je instellingen wel aan hebben gezet dat je apps van derde partijen kunt installeren.

Als vanouds

De nieuwe Popcorn Time voor Android werkt net als vanouds. Gebruikers kunnen in het menu kiezen uit honderden films, die als torrent worden binnengehaald. Tijdens het downloaden worden de films gelijk ook afgespeeld.

Downloaden

Het grote verschil is dat er nu een nieuwe optie in de app staat, waarbij je de film kunt downloaden naar je mobiele telefoon. De functie wordt binnenkort ook toegevoegd voor de desktop-versie van het programma.

Seeden en leechen

Daarbij kun je, net zoals bij het streamen, kiezen uit verschillende resoluties en kwaliteiten. Ook krijg je te zien hoeveel seeders en leechers een bepaalde torrent heeft, zodat je weet hoe lang het downloaden ongeveer duurt. Voor het downloaden van een torrent is geen speciaal torrentprogramma vereist.
Over een mogelijke versie van Popcorn Time voor iOS is nog niets bekend. De makers willen er niets over kwijt, behalve dat het moeilijk is om een app met illegale torrentstreaming in de App Store te krijgen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten