Prepaid creditcard voor veilige onlinebetaling 2013-11-04T16:52:04

WK 2010: WK-voetbal gebruikt voor phishingaanval

Televisiebundel te koop op internet

Prepaid creditcard voor veilige onlinebetaling

Prepaid creditcard voor veilige onlinebetaling

Vandaag is er een nieuwe mogelijkheid voor online betalingen bijgekomen. De 3V prepaid Visa Card. Deze vooraf opgewaardeerde kaart werkt als een creditcard bij online betalingen.Volgens het aan Visa gelieerde bedrijf 3V worden online betalingen hiermee een stuk veiliger. Zo kan er nooit meer worden uitgegeven dan vooraf op de kaart is gestort. Ook heb je als gebruiker volledige controle over de uitgaven. Volgens 3V een veilige manier voor iedereen die geen creditcard wil of kan aanschaffen.Een creditcard is handig voor online aankopen op buitenlandse sites. Voor wie geen PayPal wil gebruiken en geen creditcard heeft of het risico van een creditcardbetaling te groot vindt, kan deze 3V prepaid Visa Card een oplossing zijn. Een 3V prepaid Visa card kan in de winkel of online worden gekocht. Er kan in de winkel of via iDeal een bedrag op de kaart worden gestort. Met het 3V Visa-nummer kan vervolgens online worden betaald.

Vandaag is er een nieuwe mogelijkheid voor online betalingen bijgekomen. De 3V prepaid Visa Card. Deze vooraf opgewaardeerde kaart werkt als een creditcard bij online betalingen.

Volgens het aan Visa gelieerde bedrijf 3V worden online betalingen hiermee een stuk veiliger. Zo kan er nooit meer worden uitgegeven dan vooraf op de kaart is gestort. Ook heb je als gebruiker volledige controle over de uitgaven. Volgens 3V een veilige manier voor iedereen die geen creditcard wil of kan aanschaffen.

Een creditcard is handig voor online aankopen op buitenlandse sites. Voor wie geen PayPal wil gebruiken en geen creditcard heeft of het risico van een creditcardbetaling te groot vindt, kan deze 3V prepaid Visa Card een oplossing zijn. Een 3V prepaid Visa card kan in de winkel of online worden gekocht. Er kan in de winkel of via iDeal een bedrag op de kaart worden gestort. Met het 3V Visa-nummer kan vervolgens online worden betaald.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord