Prepaid kaarten voor extra Skype-diensten

© CIDimport

Prepaid kaarten voor extra Skype-diensten

Geplaatst: 13 juni 2006 - 03:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:05

Redactie ID.nl

Skype wil in Nederlandse winkels prepaid kaarten voor haar betaalde diensten gaan verkopen. Op dit moment is Skype in gesprek met zes mogelijke Nederlandse verkooppartners, waaronder een grote supermarktketen. In mei startte in het Verenigd Koninkrijk een test met de verkoop van prepaid kaarten (Skype eVouchers) in 500 winkels van supermarktketen Sainsbury’s.

Prepaid kaarten voor extra Skype-diensten

Skype wil in Nederlandse winkels prepaid kaarten voor haar betaalde diensten gaan verkopen. Op dit moment is Skype in gesprek met zes mogelijke Nederlandse verkooppartners, waaronder een grote supermarktketen.

In mei startte in het Verenigd Koninkrijk een test met de verkoop van prepaid kaarten (Skype eVouchers) in 500 winkels van supermarktketen Sainsbury’s. Klanten van een supermarkt kunnen bij de kassa’s van de winkel een Skype eVoucher kopen. Met de PIN code die op het eVoucher staat kan een Skype-gebruiker 'credit' kopen voor betaalde diensten als SkypeOut – bellen naar vaste telefoons of mobiele telefoons – en Skype voicemail.

Skype wil met de verkoop van de eVouchers ook gebruikers die niet graag via internet betalen de mogelijkheid geven om gebruik te maken van de betaalde diensten.

Naast de verkoop van eVouchers wil Skype ook hardware producten met een Skype-certificaat, zoals headsets en handsets, in de winkels gaan verkopen.

Bron: Emerce

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten