Prijs Samsung Galaxy S II Plus bekend [UPDATE]

© CIDimport

Prijs Samsung Galaxy S II Plus bekend [UPDATE]

Geplaatst: 14 januari 2013 - 13:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:55

Redactie ID.nl

Samsung heeft de prijs bekendgemaakt van de Samsung Galaxy S II Plus die in het eerste kwartaal naar Nederland komt.

Prijs Samsung Galaxy S II Plus bekend [UPDATE]-16392987

© CIDimport

Op 10 januari schreven we over de aankondiging van de Samsung Galaxy S II Plus, een verbeterde versie van de S2 die wat mogelijkheden betreft het gat vult tussen de Galaxy S II en S III. Of en wanneer het toestel naar Nederland zou komen was nog niet bekend maar nu heeft Samsung laten weten dat Nederlanders de Galaxy S2 Plus in het eerste kwartaal kunnen verwachten voor een adviesverkoopprijs  van € 399. In eerste instantie komt de Galaxy S II Plus alleen in het zwart beschikbaar. Of de witte en blauwe versie ook naar Nederland komen, is nog niet bekend.


Samsung Galaxy S-reeks

De Samsung Galaxy S II wordt de nieuwste telg in de Galaxy-reeks die momenteel al goed is voor een gezamenlijke verkoop van ruim 100 miljoen exemplaren! De eerste Galaxy S kwam uit in juni van 2010 en verkocht wereldwijd 24 miljoen exemplaren die in april 2011 werd opgevolgd door de Galaxy S II waarvan er 40 miljoen exemplaren de toonbank over gingen. De Galaxy S III zit inmiddels ook al op dat aantal en is de best verkopende smartphone van Samsung tot nu toe. Wat de Samsung Galaxy S II Plus gaat doen is nog afwachten maar van de Plus-versie van de eerste Galaxy S was in ieder geval erg succesvol. 

[UPDATE 18-01-2013]:

 De Samsung Galaxy S II Plus zal in Blue Grey (grijs) en Chique White (wit) verkrijgbaar zijn in Nederland en wellicht dus niet in het zwart. We hebben de vraag uitgezet bij Samsung en passen het bericht aan wanneer we duidelijkheid hebben over de zwarte kleur.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten