Prijsdaling: OnePlus 2 kost voortaan 345 euro

© CIDimport

Prijsdaling: OnePlus 2 kost voortaan 345 euro

Geplaatst: 8 februari 2016 - 09:02

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:39

Redactie ID.nl

OnePlus laat de OnePlus 2 in prijs zakken. Voortaan betaal je 345 euro voor het toestel. Eerder had deze een prijskaartje van 399 euro. Er komen verder ook geen verzendkosten overheen, die heeft het bedrijf kortgeleden afgeschaft.

Wie overigens de afgelopen 14 dagen toevallig een OnePlus 2 heeft gekocht, krijgt binnenkort het verschil terug.

De OnePlus 2 biedt net als zijn populaire voorganger sterke specificaties tegenover een relatief lage prijs, zeker in vergelijking met concurrenten als Samsung of Apple. Naast een krachtige processor en lekker veel werkgeheugen (4 GB) zit er bijvoorbeeld ook een vingerafdruklezer op. 

Wikken en wegen

Nadelen zijn echter dat de 64 GB interne opslag niet uit te breiden is, het toestel geen nfc-functies heeft én alleen werkt met usb type-c. Zo'n kabeltje wordt er gelukkig wel bijgeleverd, dus zorg dat je 'm niet kwijtraakt. Opladen met een van de vele micro-usb-stekkers die je nog hebt liggen, gaat niet werken. 

Daar staat dan weer tegenover dat de OnePlus 2 draait op OxygenOS, een van de meest pure Android-versies die te krijgen is. Doordat er niet allerlei apps op staan voorgeïnstalleerd (behalve die van Google zelf), is het besturingssysteem erg vlot.

Lees hier de volledige OnePlus 2 review. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten