Prijsvraag: Win een mHDD Slim externe schijf met 1 TB opslagruimte!

© CIDimport

Prijsvraag: Win een mHDD Slim externe schijf met 1 TB opslagruimte!

Geplaatst: 21 juni 2016 - 11:40

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:40

Redactie ID.nl

Hoeveel apparaten en gadgets sleep je elke dag weer mee naar het werk? Een laptop of tablet, koptelefoon en alle bijbehorende kabels nemen vaak veel ruimte in beslag. Als je dan ook nog een back-upschijf nodig hebt, kan die maar beter lekker compact zijn. De mHDD Slim-schijf van Freecom biedt uitkomst.

Deze externe drive is 0,9 cm dik, weegt 150 gram en haalt zijn voeding uit de usb-aansluiting. Er is zowel ondersteuning voor usb 3.0 als usb-c, waarvan beide kabels meegeleverd worden. Tevens is ’ie geschikt voor pc én Mac, en bevat 'ie o.a. software voor het maken van automatische backups. 

Interesse? Van Freecom mogen we twee maal een mHDD Slim-schijf ter waarde van 109,99 euro weggeven, met een opslagcapaciteit van 1 TB. Om daar kans op te maken, heb je de nieuwste editie (nummer 14-2016) van Computer Idee nodig. Daarin lees je namelijk - met een beetje goed zoeken - ons koosnaampje voor de schijf. Het blad ligt nu in de winkels.

Gevonden? Verstuur dan het juiste antwoord via onderstaand formulier. Uit alle juiste antwoorden kiezen we op maandag 27 juni twee winnaars.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten