Prijzen Nederlandse versies Windows Vista bekend

© CIDimport

Prijzen Nederlandse versies Windows Vista bekend

Geplaatst: 28 november 2006 - 15:11

Aangepast: 19 september 2022 - 12:46

Redactie ID.nl

Na lang wachten zijn de prijzen van de Nederlandse edities van Windows Vista bekend gemaakt. Die liggen een stuk hoger dan die van Windows XP.Vista komt in meerdere varianten op de markt, waaronder twee consumentenversies, een zakelijke versie en een luxe versie met alle mogelijkheden. Van deze versies komt zowel een upgradelicentie als een volledige licentie.  

Prijzen Nederlandse versies Windows Vista bekend

Na lang wachten zijn de prijzen van de Nederlandse edities van Windows Vista bekend gemaakt. Die liggen een stuk hoger dan die van Windows XP.

Vista komt in meerdere varianten op de markt, waaronder twee consumentenversies, een zakelijke versie en een luxe versie met alle mogelijkheden. Van deze versies komt zowel een upgradelicentie als een volledige licentie.

De prijzen, zoals die nu bekend zijn geworden, zijn als volgt:

VersieVolledige versieUpgradeHome Basic279129Home Premium329219Ultimate Edition549369Business Edition409279

Voor consumenten die willen profiteren van de belangrijkste nieuwe functies binnen Vista, zijn de Home Premium en de Ultimate Edition de meest interessante opties. Zoals u kunt zien, zijn beide versies bepaald niet goedkoop. Het valt dan ook te verwachten dat de overstap heel geleidelijk zal verlopen, bijvoorbeeld met de aanschaf van een nieuwe pc waar Vista standaard al op staat. De voorgeïnstalleerde OEM-versies kosten in de regel een stuk minder dan de los verkochte exemplaren.

Naar verwachting zal Windows Vista vanaf eind januari 2007 voor consumenten beschikbaar zijn.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten