PS3 gamers willen geld van game Black Ops terug 2013-11-04T16:40:46

Jobs niet blij met speelgoedversie van hemzelf

VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE!

PS3 gamers willen geld van game Black Ops terug

PS3 gamers willen geld van game Black Ops terug

De razend populaire game Call of Duty: Black Ops kan niet iedereen bekoren.

De razend populaire game Call of Duty: Black Ops kan niet iedereen bekoren. Dat ligt niet aan het feit dat het spel slecht is, maar de versie voor de Play Station 3 (PS3) laat volgens duizenden gamers veel te wensen over.

Hoewel de PS3 een krachtigere console is dan de Xbox360, zijn de prestaties volgens veel gamers teleurstellend. Grafisch zou het spel duidelijk de meerdere moeten erkennen in de Xbox360 versie. Ook is de belangrijke split-screen functie wel op de Xbox360 aanwezig, maar niet beschikbaar op de PS3.

Spelers melden dat ze veel technische onvolkomenheden tegenkomen tijdens het spelen van het spel, zoals het wegvallen van connecties en dramatische frame rates.

In minder dan een dag tijd hebben al meer dan 2000 gamers een petitie ondertekend waarin ze hun volledige aanschafbedrag terugeisen. De teller is thans de 3000 gepasseerd. Uitgever Activision heeft nog niet gereageerd op de petitie.

[Via Reghardware]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord