Publieke versie Vista meest gedownloade software ooit

© CIDimport

Publieke versie Vista meest gedownloade software ooit

Geplaatst: 12 juni 2006 - 07:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:05

Redactie ID.nl

Vorige week konden consumenten eindelijk Windows Vista uitproberen. Iedereen wist dat de lancering van de publieke testversie van Windows Vista een groot evenement zou zijn, maar dat de lancering het grootste downloadevent in de geschiedenis van het internet zou worden, had niemand verwacht.

Publieke versie Vista meest gedownloade software ooit

Vorige week konden consumenten eindelijk Windows Vista uitproberen. Iedereen wist dat de lancering van de publieke testversie van Windows Vista een groot evenement zou zijn, maar dat de lancering het grootste downloadevent in de geschiedenis van het internet zou worden, had niemand verwacht. Volgens Microsoft was de testversie van Windows Vista zo populair dat wanneer de softwaregigant de bits nog sneller had aangeboden, de vele downloads het internet zouden hebben platgelegd.

Microsoft heeft voor de lancering nog nagedacht of het Windows Vista via BitTorrent zou verspreiden, maar door kwesties die te maken hebben met juridische zaken en privacy kan Microsoft niet in een officiële hoedanigheid gebruik maken van de BitTorrent-technologie voor het aanbieden van zijn producten.

Microsoft heeft nog geen statistieken over de lancering van Windows Vista.


Meer informatie

: Longhorn Blogs

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten