Pure Flower Power via usb 2013-11-04T17:49:24

Vind informatie in Nieuwsgroepen

iPhone komt 29 juni uit

Pure Flower Power via usb

Pure Flower Power via usb

Wie geen groene vingers heeft, maar wel een computer met usb-poort, kan evengoed een bloemetje in huis halen. Deze plant heeft geen Pokon nodig, maar power! De USB Flower is lekker nutteloos, maar ziet er wel zonnig uit op het bureau. En daar worden we blij van. Stop de stekker in de usb-poort en je krijgt 100% garantie dat de knop volledig uitkomt.

Wie geen groene vingers heeft, maar wel een computer met usb-poort, kan evengoed een bloemetje in huis halen. Deze plant heeft geen Pokon nodig, maar power!

De USB Flower is lekker nutteloos, maar ziet er wel zonnig uit op het bureau. En daar worden we blij van. Stop de stekker in de usb-poort en je krijgt 100% garantie dat de knop volledig uitkomt.

Beetje jammer van de prijs (27,50 euro), maar ja, deze gaat wel langer mee dan een echt bloemetje. 

Te koop bij Gadgetfabriek.nl


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord