Pyramid Flipper: Windows 10-tablet door kopers zelf ontworpen

© CIDimport

Pyramid Flipper: Windows 10-tablet door kopers zelf ontworpen

Geplaatst: 20 mei 2016 - 11:38

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:53

Redactie ID.nl

Wil je een tablet kopen, dan is er keus genoeg. Zou je denken. Toch merk je vaak dat de perfecte tablet moeilijk te vinden is, omdat de fabrikanten zelf de specificaties voor je bepalen. Je hebt er maar genoegen mee te nemen.

Dat kan anders, dacht de Finse startup Eve Tech. De tablet die door dit bedrijf wordt ontworpen, is vanaf het begin helemaal samengesteld door de mensen die 'm straks ook gaan kopen. Codenaam: Pyramid Flipper.

Dat het een hybride-tablet wordt met Windows 10, was in eerste instantie niet eens duidelijk. Ook daarover moest gestemd worden - het had net zo goed een traditionelere laptop kunnen worden. Opvallend genoeg bleek er ook veel vraag naar een stylus.

Specificaties vastgesteld

Inmiddels is er al veel meer vastgesteld, zoals de processor en de ideale accuduur. Het scherm wordt 12-inch groot en er zit 8 GB werkgeheugen aan boord. Er komen twee modellen van uit, eentje met 128 GB opslagruimte en eentje met 256 GB.

Nog niet elk aspect staat vast, schrijft ZDNet. De komende tijd mogen toekomstige kopers stemmen op de vormgeving van het apparaat, en ook de prijs is nog niet zeker. Zodra dit wel zo is, worden de eerste hybrides eind dit jaar verkocht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten