Radio-dj's samen op één weblog 2013-10-10T14:33:55

Postbank eerste Nederlandse bank met Skype-toegang

Eerste betaalde podcast

Radio-dj's samen op één weblog

Radio-dj's samen op één weblog

Vaak wordt gedacht dat het haat en nijd is tussen de dj's van de grote radiostations. Dat dat wel meevalt, bewijst een nieuw weblog-platform dat vandaag om 15.15 uur van start gegaan is.

Vaak wordt gedacht dat het haat en nijd is tussen de dj's van de grote radiostations. Dat dat wel meevalt, bewijst een nieuw weblog-platform dat vandaag om 15.15 uur van start gegaan is.

Op AngryLog schrijven bekende dj's als Rick van Velthuysen (Radio 538) en Jeroen van Inkel (Q-music), aangevuld met jong talent als Menno Barreveld (Q-music) en Michiel Veenstra (3FM), elke dag over hun belevenissen. Ze geven een kijkje achter de schermen van hun radioprogramma. Bovendien staan ze via de reactiemogelijkheid in direct contact met hun luisteraars en lezers.

Cobus Bosscha (RTV Utrecht), Coen Swijnenberg (3FM), Matijn Nijhuis (NOS Radionieuws) en Roosmarijn Reijmer (3FM) nemen ook deel aan het AngryLog-project. Naast deze radiomakers zit ook Rick Winkelman, auto(sport)journalist van onder andere RTL, BNR Nieuwsradio en Carros op het platform. Naar verwachting zal de lijst met deelnemers snel uitgebreid worden met nieuwe namen.

AngryLog is een initiatief van het Hilversumse Angry Bytes, dat zich al eerder stevig in de markt wist te manifesteren door sites op te leveren voor onder andere 3FM, Q-music en omroepen als NPS, BNN en de AVRO. Volgens Ralf Verhoef van Angry Bytes is het opzetten van AngryLog een logische stap: "Alle deelnemers aan AngryLog hebben nu al een eigen weblog, of hebben in het verleden met veel enthousiasme een website bijgehouden. Alle AngryLoggers weten dus wat het inhoudt om op onderhoudende wijze trouw een weblog bij te houden."


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord