Reclame-vrije maildienst Outlook Premium nu in preview-fase 2017-02-16T22:49:16

Review: Pure Evoke H4

Houd je dagbesteding onder controle met Timesnapper

Reclame-vrije maildienst Outlook Premium nu in preview-fase

Reclame-vrije maildienst Outlook Premium nu in preview-fase

Microsoft heeft de betaalde versie van de maildienst Outlook.com als preview beschikbaar gesteld. Met deze versie kun je je mails lezen en OneDrive gebruiken zonder dat je wordt bestookt met reclame.

In de huidige gratis versie van Outlook.com worden reclamebanners op een aantal plekken getoond, voornamelijk aan de rechterzijde in een aparte balk in de webomgeving. Heel erg storend is dat overigens niet, maar als je helemaal geen reclame meer wil in de webdienst, dan kun je tegen betaling een reclamevrije versie van Outlook.com afnemen.

Preview

Microsoft had de dienst Outlook.com afgelopen tijd nog in b├Ęta, waarbij een aantal functies nog ontbraken. In de preview-versie zijn nu wat bugs opgelost, maar gebruikers kunnen nu bijvoorbeeld ook persoonlijke e-maildomeinen toevoegen, zodat je als afzendadres niet afhankelijk bent van @hotmail.com of @outlook.com.

In Nederland is het nog niet mogelijk om de preview-versie te gebruiken of te testen, dat is alleen voorbehouden aan Amerikaanse gebruikers van de dienst.

Prijzen

Als je je Outlook.com reclame-vrij wilt maken, moet je daar overigens nog een aardig bedrag voor neertellen. Microsoft biedt een introductieprijs aan van 19,95 dollar voor het eerste jaar, daarna betaal je 49 dollar per jaar. Voor dat bedrag mag je dan wel gratis vijf e-maildomeinnamen kiezen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord