Record 'samen mp3-luisteren' op Valentijnsdag gehaald

© CIDimport

Record 'samen mp3-luisteren' op Valentijnsdag gehaald

Geplaatst: 15 februari 2006 - 08:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:28

Redactie ID.nl

Packard Bell Nederland heeft een succesvolle record-poging ondernomen om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd naar mp3-muziek te laten luisteren. De recordpoging werd gisteren om 16.00 uur gehouden op de Dam in Amsterdam.Packard Bell wilde op de dag van de liefde mensen letterlijk met elkaar verbinden met muziek.

Packard Bell Nederland heeft een succesvolle record-poging ondernomen om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd naar mp3-muziek te laten luisteren. De recordpoging werd gisteren om 16.00 uur gehouden op de Dam in Amsterdam.Packard Bell wilde op de dag van de liefde mensen letterlijk met elkaar verbinden met muziek. Het doel was 250 personen op hetzelfde tijdstip naar een liefdesliedje te laten luisteren, waarbij ze met elkaar werden verbonden via een (rode) AudioTwin Valentine mp3-speler. De recordpoging is ruim geslaagd. Maar liefst 320 mensen werden door middel van de speciaal voor Valentijnsdag ontwikkelde rode mp3-speler aan elkaar verbonden. De recordpoging wordt ingezonden voor het Guiness Book of Records.

De gebruikte mp3-spelers worden gedoneerd aan het Emma Kinderziekenhuis AMC te Amsterdam. "Juist op deze dagen wil je iets doen voor hen die wel wat extra kunnen gebruiken. Omdat deze mp3-spelers ideaal voor kinderen zijn, hebben wij gekozen voor het Emma Kinderziekenhuis AMC," zegt Hans Schinkel, Country Manager Packard Bell Nederland. "De mp3-speler kun je alleen gebruiken of met z'n tweeën, omdat er twee hoofdtelefoonaansluitingen op zitten. Zo maken we hopelijk meerdere kinderen blij."

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten