Rijksmuseum start Rembrandt-veiling op eBay.nl 2013-10-10T14:33:51

Vrouwen zijn de nieuwe freaks in online games

Engelse Wikipedia bereikt het miljoen

Rijksmuseum start Rembrandt-veiling op eBay.nl

Rijksmuseum start Rembrandt-veiling op eBay.nl

2006 is het Rembrandt-jaar. De beroemde schilder wordt 400 jaar. Om dit te vieren is op eBay.nl een bijzondere veiling gestart, waarbij op talrijke speciaal georganiseerde activiteiten of unieke Rembrandt-artikelen geboden kan worden. De opbrengsten van deze veilingen komen geheel ten goede aan educatieve programma’s van het Rijksmuseum die speciaal voor scholieren zijn ontwikkeld.

2006 is het Rembrandt-jaar. De beroemde schilder wordt 400 jaar. Om dit te vieren is op eBay.nl een bijzondere veiling gestart, waarbij op talrijke speciaal georganiseerde activiteiten of unieke Rembrandt-artikelen geboden kan worden.

De opbrengsten van deze veilingen komen geheel ten goede aan educatieve programma’s van het Rijksmuseum die speciaal voor scholieren zijn ontwikkeld.

Gedurende het hele jaar besteedt het Rijksmuseum speciale aandacht aan Rembrandt, zoals met de presentatie 'Really Rembrandt'. Hier worden voor het eerst werken tentoongesteld die ooit werden toegeschreven aan de grootmeester, en alszodanig verworven, maar waar in de loop der jaren twijfel over is ontstaan. Eén van de bijzondere activiteiten die momenteel geveild worden is een speciale Really Rembrandt'-rondleiding voor 15 personen. Maar ook kan er geboden worden op:

  • Een uur Rijksmuseum voor jezelf (en 50 vrienden) met rondleiding na sluitingstijd;
  • Een meter boeken uit de museumwinkel;
  • Hard Hat toer door het ontmantelde Rijksmuseum hoofdgebouw voor 15 personen;
  • Kinderpartijtje voor 15 kinderen in het Rijksmuseum;
  • Een speciaal Rembrandt-pakket;
  • Een reproductie 'Zelfportret 1628' van Rembrandt op linnen in vergulde houten lijst;
  • Een cursus 'Kijken als Connaisseur' voor 15 personen;
  • Een speciaal Rembrandt-kinderpakket.

De veilingen lopen tot en met 11 maart en zijn vanaf de homepage van eBay Nederland te bereiken. Iedereen die lid is van eBay kan meebieden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord