Rollercoaster Tycoon nu ook op Android te spelen

© CIDimport

Rollercoaster Tycoon nu ook op Android te spelen

Geplaatst: 20 oktober 2014 - 08:30

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:23

Redactie ID.nl

Rollercoaster Tycoon is uitgebracht voor Android. De mobiele variant van de klassieke PC-game is gratis te downloaden, maar kost wel geld om te spelen.

De game Rollercoaster Tycoon 4 Mobile verscheen dit weekend in de Play Store van Google. Het spel is gratis te downloaden, maar werkt wel met het freemium-model waarbij spelers in het spel aankopen kunnen (moeten) doen om verder te spelen.

Zo kun je muntjes en 'tickets' kopen om achtbanen sneller te bouwen of om meer attracties te kunnen neerzetten. Ook kun je dat doen door je vrienden op Facebook uit te nodigen het spel te spelen.

iOS

Rollercoaster Tycoon 4 Mobile was er al voor iOS, met hetzelfde speelprincipe. Toen moesten spelers alleen ook nog eens 2,69 uitgeven om het spel uberhaupt te kunnen kopen. Dat kwam de makers op veel kritiek te staan.

Slechte reviews

Sowieso waren de reviews over de mobiele variant van het populaire spel niet positief. Het spel werd afgebrand voor het betaalmodel, en eigenlijk voor alle andere aspecten van de mobiele game. Het lijkt er niet op dat Rollercoaster voor Android veel beter is...

Mocht je het spel toch willen proberen, dan kan dat in de Play Store.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten