© CIDimport

#Roomeikeltje

Geplaatst: 28 juli 2011 - 09:51

Aangepast: 20 september 2022 - 07:36

Redactie ID.nl

Columnist Nico Dijkshoorn heeft het woord ‘roomeikeltje’ geïntroduceerd en hoopt er nu een trending topic van te maken op Twitter.

#Roomeikeltje

Aan de vandaag verschenen column van Nico Dijkshoorn op nu.nl, ‘Roomeikeltje’, wordt vaak gerefereerd en de hashtag is nu al een trending topic in Nederland. In de column houdt Dijkshoorn ons een spiegel voor over het leesgedrag van de Nederlanders. Hij wijst op de meest gelezen artikelen en stelt dat het Noorse drama snel de ‘meest gelezen’ positie moest afstaan aan een paar goudvissen die 134 dagen zonder eten overleefden. De columnist schreef verder dat Nederlanders het liefste lezen over “kleine diertjes die seks hebben met een vibrator terwijl ze Zomergasten kijken met daarin een fragment over Tatjana.”

Nico Dijkshoorn begon vandaag zijn 'missie' om van #Roomeikeltje een trending topic te maken. In een tweet schreef hij: “Duurt nog best lang vind ik, trending maken”. Maar intussen wordt het topic opgepikt door veel Nederlanders en staat het zo nu en dan in de trending-lijst. Kortom: er is nog veel werk aan de winkel voor #Roomeikeltje voordat het in de wereldwijde trending-lijst komt te staan.  Maar wie weet, als het lukt is het misschien een kanshebber voor het ‘Woord van het Jaar”?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten