Ruzie om een iPod: twee doden 2013-11-04T17:05:56

Firefox 3.5 meest gebruikte browser ter wereld

Apple komt met firmwareupdate voor 27-inch Mac

Ruzie om een iPod: twee doden

Ruzie om een iPod: twee doden

Een ruzie om een iPod heeft tot twee doden geleid. Eén van de slachtoffers is de 21-jarige David Mapu, die in een woordenwisseling over zijn iPod terecht kwam met een groep mannen. Hij probeerde de groep mannen te ontkomen door ze te ontvluchten, maar werd in zijn rug geschoten. Mapu overleed op weg naar het ziekenhuis.

Een ruzie om een iPod heeft tot twee doden geleid. Eén van de slachtoffers is de 21-jarige David Mapu, die in een woordenwisseling over zijn iPod terecht kwam met een groep mannen. Hij probeerde de groep mannen te ontkomen door ze te ontvluchten, maar werd in zijn rug geschoten.

Mapu overleed op weg naar het ziekenhuis. De politie wist enkele dagen later de dader te traceren, ene John Chinch Vu. Zijn aanhouding leidde tot een vuurgevecht met de politie, waarbij Chinch Vu dodelijk geraakt werd.

King5


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord