Samsung ATIV Smart PC Pro op IFA 2012 2013-11-04T15:58:07

Sony Xperia Tablet S op IFA 2012

Samsung ATIV Tab op IFA 2012 gepresenteerd

Samsung ATIV Smart PC Pro op IFA 2012

Samsung ATIV Smart PC Pro op IFA 2012

Samsung introduceert op de IFA 2012 de ATIV-lijn, hieronder vallen alle Samsung-apparaten met Windows 8 of Windows Phone 8 als besturingssysteem. De Samsung ATIV Smart PC en ATIV Smart Pro tv combineren de kracht van een notebook met het mobiele gemak van een tablet.

De ATIV Smart PC (Pro) beschikt over een multitouch-scherm dat met tien vingers tegelijk bedient kan worden. Voor wie meer precisie nodig heeft, is er een S Pen beschikbaar om makkelijk aantekeningen te maken bijvoorbeeld. Wie liever typt, gebruikt het toetsenbord-docking-systeem.

Samsung ATIV Smart TV

ATIV Smart PC in de dockinstation

Samsung ATIV Smart PC vs ATIV Smart PC Pro

De Pro-versie biedt een SuperBright full hd lcd scherm van 11,6 inch, de basisversie heeft een HD Ready scherm. Andere verschillen zijn een Atom processor voor de basisversie en een Intel i5-processor voor de Pro-versie, de basisversie heeft 2 GB RAM geheugen en 128 GB SSD opslagcapaciteit en de Pro-versie biedt het dubbele.

Aansluitmogelijkheden zijn er in de vorm van usb 2.0 (Smart PC), usb 3.0 (Smart PC Pro), mHDMI en miniSD. Daarnaast zijn er op het toetsenbord nog twee extra usb 2.0-poorten aanwezig. Wie de Smart PC onderweg wil gebruiken mag volgens Samsung rekenen op een batterijduur van 13,5 uur. De Pro-versie met het heldere scherm gaat 8 uur mee op een volle accu.

Samsung ATIV Smart PC

Prijs Samsung ATIV Smart PC

De Samsung ATIV Smart PC is vanaf eind oktober in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 849,-. De Samsung ATIV Smart PC Pro is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1299,-.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus