Samsung Galaxy Grand aangekondigd

© CIDimport

Samsung Galaxy Grand aangekondigd

Geplaatst: 18 december 2012 - 14:23

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:03

Redactie ID.nl

Samsung heeft een nieuw toestel aangekondigd: De Galaxy Grand. En het ‘grand’ slaat op het grote scherm van 5-inch! Helaas acht Samsung de telefoon waarschijnlijk iets te grand voor ons kleine kikkerlandje want er zijn geen plannen om het toestel naar Nederland te brengen. 

 Net als de Google Nexus 10 tablet die door Samsung wordt gemaakt, lijkt Samsung ons land ook over te slaan de Samsung Galaxy Grand. Hoewel het scherm met 5-inch behoorlijk fors is, is de resolutie met 480x800 (WVGA) vrij bescheiden. Het is ook geen quad-core toestel zoals eerst werd verwacht maar draait op een 1,2 GHz dual-core met 1 GB ram-geheugen en 8 GB opslag die is uit te breiden via microSD-kaartje. Aan de achterzijde zit een 8 MP-camera en een 2 MP camera bevindt zich aan de voorzijde. De camera zou volgens Samsung supersnel starten en plaatjes kunnen schieten. Ook behoort video-opnames in full hd tot de mogelijkheden.

Samsung Galaxy Grand aangekondigd-16393164

© CIDimport

Samsung Galaxy Grand dual-sim

Voor wie de Grand in het buitenland gaat proberen te kopen, dient op te letten dat er twee types zijn: Eentje met en eentje zonder dual-sim. De versie met dual-sim heeft als modelnummer GT-I9082 bij de normale versie eindigt dat op 80. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen de sims zo kun je tijdens een telefoongesprek ook een sms-je ontvangen op je andere kaart.

Over de prijs en beschikbaarheid is nog niets bekend.

[Via: Androidworld]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten