Samsung Galaxy Note 10.1 met S Note aangekondigd

© CIDimport

Samsung Galaxy Note 10.1 met S Note aangekondigd

Geplaatst: 27 februari 2012 - 09:26

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:19

Redactie ID.nl

Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft Samsung de Galaxy Note 10.1 met Android 4 aangekondigd. Met de meegeleverde S Pen voelt het alsof je met een pen op een kladblok schrijft, zo belooft Samsung ons.

Samsung S Note met S Pen

De S Note op de Galaxy Note is een tool waarmee je eenvoudig aantekeningen en schetsen toevoegt aan bijvoorbeeld internetpagina’s. S Note biedt daar verschillende sjablonen voor, zoals notulen, recepten, kaarten en tijdschriften. De S Pen is volgens Samsung de meest geavanceerde pen in de markt en schrijf met een ongekende nauwkeurigheid waardoor het lijkt alsof je met een gewone balpen schrijft.

Galaxy Note 10.1 Shape Match & Formula Match

Met de Shape Match-functie kun je met de hand getekende geometrische vormen digitaliseren en voor wie vaak met formules werkt, is er de Formula Match-functie die hetzelfde doet met geschreven formules.

Adobe Photoshop Touch en Adobe Ideas

Andere creatieve toepassingen zoals het bewerken van foto’s en het maken van schetsen kan gebruikmaken van Adobe Photoshop Touch  en Adobe Ideas. Beide applicaties zijn geoptimaliseerd voor het gebruik met de S Pen en al voorgeinstalleerd op de tablet.

Beschikbaarheid Samsung Galaxy Note 10.1

De Samsung Galaxy Note 10.1 draait op een 1,4GHz dual-core processor. De tablet  is vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar, de adviesprijs heeft Samsung nog niet gegeven.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten