Samsung Galaxy S6 binnenkort mogelijk stuk goedkoper

© CIDimport

Samsung Galaxy S6 binnenkort mogelijk stuk goedkoper

Geplaatst: 30 juli 2015 - 06:20

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:07

Redactie ID.nl

Overweeg je nog steeds om de nieuwe Galaxy S6 van Samsung te kopen, maar vind je 'm te duur? Dan heb je binnenkort geluk, want het bedrijf gaat de prijs van het toestel flink omlaag schroeven. Het gaat namelijk niet goed met Samsung...

Samsung gaat de prijzen van de nieuwe Galaxy S6 'strategisch omlaag brengen', zoals het bedrijf het zelf noemt. Het bedrijf heeft last van dalende smartphone-verkopen, want veel minder mensen kopen een toestel in dat dure segment.

Wil je onze review van de Galaxy S6 lezen? Dat kan hier!

Goedkopere modellen

 

Samsung kampt al maanden met tegenvallende smartphoneverkopen, vooral in de duurdere klasse. Veel gebruikers kiezen nog een oud toestel, zoals de S5 of zelfs de S4, of een budget-model zoals de Galaxy A-serie.

 

'Strategisch nadenken'

Het Zuid-Koreaanse bedrijf zegt dat het daarom nodig is 'strategisch na te denken' over een nieuwe prijskoers. Dat kan betekenen dat goedkopere modellen wat in prijs stijgen, maar daarover heeft Samsung nog niets gezegd. Wel zegt het bedrijf te kijken naar de prijs van de S6, die flink omlaag kan. Het gaat daarbij niet de om S6 Edge (met de gebogen randen), want daarvan gaan de verkopen juist weer omhoog.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten