Samsung komt met nieuwe Android-smartphone, met DivX

© CIDimport

Samsung komt met nieuwe Android-smartphone, met DivX

Geplaatst: 1 december 2009 - 09:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:34

Redactie ID.nl

De Galaxy Spica is alweer het tweede Android-toestel van Samsung. Vanaf vandaag is deze smartphone in Nederland verkrijgbaar. De full touch Galaxy Spica, ook wel bekend als i5700, heeft een 800 MHz applicatieprocessor aan boord, een virtueel QWERTY-toetsenbord , 180 MB intern geheugen en een micro SD-slot. Prettig is dat deze telefoon standaard is uitgerust met DivX.

De Galaxy Spica is alweer het tweede Android-toestel van Samsung. Vanaf vandaag is deze smartphone in Nederland verkrijgbaar.

De full touch Galaxy Spica, ook wel bekend als i5700, heeft een 800 MHz applicatieprocessor aan boord, een virtueel QWERTY-toetsenbord , 180 MB intern geheugen en een micro SD-slot. Prettig is dat deze telefoon standaard is uitgerust met DivX. Uiteraard zijn alle services van Google beschikbaar, zoals Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube en Google Talk. Uiteraard kunnen meer apps gedownload worden via de Android Market, én kun je Optic Internet gebruiken, waardoor je een Layar Reality Browser krijgt waarmee je informatie over de directe omgeving kunt oproepen.

Opvallend is alleen wel dat de Galaxy Spica, net als z'n voorganger de Galaxy, draait op Android 1.5 (Cupcake), terwijl het besturingssysteem van Google inmiddels ook al een versie 1.6 en 2.0 kent. Op 2.0 draait bijvoorbeeld de Droid van Motorola. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten