© CIDimport

Samsung kondigt Notebook 9 Pro aan

Geplaatst: 31 mei 2017 - 06:32

Aangepast: 26 augustus 2022 - 17:25

Redactie ID.nl

Samsung kondigt tijdens de Computex-beurs te Taiwan een nieuwe laptop aan die op Windows 10 draait, de Notebook 9 Pro. Die wordt standaard geleverd met de S Pen-stylus, wat tot op heden nog niet voor traditionele notebooks weggelegd was.

De stylus is namelijk vooral bekend van de Galaxy Note-smartphones en Galaxy Tab-tablets. Maar ook de aankomende Galaxy Book is er van voorzien, een 2-in-1 die op Windows 10 draait.

De Samsung Notebook 9 Pro is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde Notebook 9. Er komen twee varianten van uit, een 13,3 inch- en een 15 inch-exemplaar. Beide full hd-schermen die 360-graden te draaien zijn om ook als tablet gebruikt te kunnen worden.

Prijs nog niet bekend

Beide draaien op de nieuwste Intel Core i7-processoren en bezitten een ssd met 256 GB opslagruimte. Verschillen zijn er ook. Het kleine model heeft 8 GB RAM, de grotere 16 GB RAM. Het 15-inch model heeft als enige een speciale videokaart, de AMD Radeon 540.

Wat betreft aansluitingen zijn er twee usb 3.0-poorten aanwezig, naast een usb-c-aansluiting. Over prijzen is nog niets bekend, ook een releasedatum blijft voorlopig uit.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten