Samsung presenteert Galaxy Spica

© CIDimport

Samsung presenteert Galaxy Spica

Geplaatst: 16 november 2009 - 11:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:46

Redactie ID.nl

En weer lanceert Samsung een Android-smartphone: de Galaxy Spica, het kleine broertje van de Galaxy. Nieuw is de ondersteuning voor DivX. Met DivX is bestandsformaten converteren zo gepiept. Lekker makkelijk. Afgezien hiervan is er weinig nieuws onder de zon. Zoals we van een degelijke smartphone mogen verwachten, moet snel mobiel internetten mogelijk zijn met de 800MHz processor.

En weer lanceert Samsung een Android-smartphone: de Galaxy Spica, het kleine broertje van de Galaxy. Nieuw is de ondersteuning voor DivX.

Met DivX is bestandsformaten converteren zo gepiept. Lekker makkelijk. Afgezien hiervan is er weinig nieuws onder de zon. Zoals we van een degelijke smartphone mogen verwachten, moet snel mobiel internetten mogelijk zijn met de 800MHz processor. En aangezien het een Android-toestel betreft is alles gefocust op de ‘Google experience'. De hele rits - Search, Maps, Gmail, YouTube, Talk - is aan boord. Verder is de smartphone voorzien van 3megapixel-camera, ondersteuning voor Bluetooth en een slot voor sd-kaartjes tot 32 GB.

Vanaf vandaag is de Galaxy Spica beschikbaar. Prijs onbekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten